Velkommen til vores hjemmeside

1. maj – støt arbejderne i Myanmar

Vi opfordrer alle til at støtte 3Fs indsamling til to søsterorganisationer i Myanmar, industriarbejderforbundene IWFM og MICS, i deres modige kamp for demokrati og arbejderrettigheder i Myanmar. Fagforeningsfolk forfølges efter militærkuppet 1. februar i år. Mere end 500 er blevet dræbt mens de protesterede fredeligt mod kuppet.

Mange har mistet deres arbejde og mange er flygtet ud af byerne. Militær og politi søger dag og nat efter faglige ledere, der er med i kampen for demokratiet. Flere er allerede i fængsel. Senest er minearbejder og ungdomsleder Chan Myae Kiaw blevet skudt og dræbt mens han deltog i en fredelig demonstration for demokratiet.

Støttebeløb kan indsættes på konto nr. 53010278754 eller Mobilepay: 157489

Sydafrika: Claudenes historie

Claudene har hele sit liv arbejdet på en vingård i Sydafrika - indtil hun sidste år blev fyret for at kræve ordentlige arbejds- og levevilkår for sig selv og sine kolleger. AIF har i 2 år støttet hendes fagforening og fortsætter i 2021. Giv gerne et bidrag på AIFs konto.

Palæstinensiske arbejdere i Israel

Det er ikke ofte, at der er samarbejde på tværs af muren, men det sker her på god og solidarisk vis. WAC-MAAN er fagforeningen, der organiserer palæstinensiske arbejdere, som arbejder i Israel, og som ingen andre vil organisere. Ofte snydes de for løn og pension. Arbejdsmiljø og sikkerhed er elendig. AIF og andre har støttet fagforeningen i 2 år og fortsætter i 2021.

Se film om fagforeningens arbejde - Tryk på den lille knap til højre i underbjælken – så kommer der en oversættelse til dansk - https://www.youtube.com/watch?v=vzkG4F634X0

Se regnskabet for 2020 her: http://www.aif-silkeborg.dk/6698627

AIF for international solidaritet

  • Bananarbejderne i Mellemamerika
  • Tekstilarbejderne i Bangladesh og Indien
  • Landarbejderne i Sydafrika
  • Flygtninge i Danmark
  • Undertrykte i Palæstina
  • Landarbejdere i Colombia

Bliv medlem - 150 kr. pr. år - skriv til AIF